JE KAN ONS STEUNEN

              

STEUN ONS PROJECT VOOR MEER BEGRIP

TUSSEN MENSEN EN CULTUREN.


You, the West and the Middle East wil een bijdrage leveren aan begrip, aan verdraagzaamheid, aan solidariteit en zoekt met tientallen medewerkers en organisaties naar een uitweg uit de impasse. 

We willen hoop creëren en - hoe moeilijk het soms ook lijkt - een levenswaardige toekomst voor iedereen. 

In mei 2017 bieden we een brede waaier aan activiteiten om elkaar te ontmoeten, maar ... ons budget is beperkt. 

We hopen dat u dit toekomstproject ook financieel mee kan ondersteunen en dus nodigen we u uit op deze pagina eens te kijken hoe u een kleine of grotere financiële bijdrage kan leveren. Veel dank!

 
€15 €35

Je steunt ons project met minstens €15.  Wij waarderen dit heel erg en daarom ontvang je van ons een mailbericht waarmee je tijdens de openingsuren van de tentoonstelling de dvd “…Whose peace wil it be?” gratis kan komen afhalen.

 

klik hier

Je steunt ons project met minstens €35.  Ook dat waarderen we en daarom ontvang je van ons een mailbericht waarmee je tijdens de openingsuren van de tentoonstelling niet enkel de dvd “… Whose peace will it be?” gratis kan komen afhalen maar ook een schitterende cartoonboek van Syrische cartoonisten.

 

klik hier

€50 €400

Je steunt ons project met minstens €50.  Ook dat waarderen we en daarom ontvang je van ons een mailbericht waarmee je tijdens de openingsuren van de tentoonstelling niet enkel de dvd “… Whose peace will it be?” gratis kan komen afhalen maar ook het fantastische cartoonboek van de Palestijnse cartoonist Mohammad Sabaaneh: “White and black” (slechts 20 exemplaren beschikbaar)

klik hier

 

Je steunt ons project met minstens €400 en dan ontvang je van ons een originele cartoon van één van volgende Belgische cartoonisten. (Cartoons van LECTRR en van KIM DUCHATEAU)

 

 

klik hier